YOU HAVE ALWAYS WORN YOUR FLAWS UPON YOUR SLEEVE

Jag har spenderat fyra dagar i Göteborg. Fina vackra Göteborg. Där det finns fina öar och havet som aldrig tar slut. Där himlen inte är densamma som hemma och där vackra killar vandrar längs gatorna. Där Hönökonferensen hålls varje år där jag mötte upp med fina vänner. Göteborg, där bästa Håkan spelas lite överallt och mysiga restauranger ligger i hörnen av kvarteren. Där kärleksparen kysser varandra på gatorna och där det finns vackra hus precis överallt.

Göteborg, som gav mig en liten andningspaus och ett välbehövligt avbrott från tråkiga Örebro. Göteborg, som gav mig fina minnen fast på bild, och som jag äntligen fick återvända till efter sju års längtan tillbaka.


sena sommarkvällar och annat klyschigt

Bloggen ekar tom, men det gör inget för jag gör massa andra saker så jag hinner inte ens tänka på att skiva här. Jag har slutat sommarjobba och försöker carpa varje diem som kommer. Jag och några vänner tog en mopedtur till ett mysigt badställe och spenderade dagen där. Vi åt upp en halv vattenmelon tillsammans och försökte få en aning mörkare hudfärg.

Jag spenderade en annan dag på marieberg tillsammans med bästa Lovisa där jag införskaffade mig lite nytt, samt fick två gratisglassar av en clown (dvs glassgubben ni vet??)

Jag har blivit sönderbiten av både mygg och broms på benen när jag fotade Lovisa en fin sommarkväll, totally worth it med tanke på resultatet i bilderna.

Jag försöker helt enkelt ta in att det är sommarlov och sluta oroa mig över hur jag ska ha råd med både läger och festival för jag vet att det l ö s e r sig.

Och trots att livet är rätt bra just nu är det ändå något som saknas, något som ligger och skaver i mig, och har gjort det länge nu. Jag får skylla mig själv, för jag har inte tagit tag i det, trots att jag har tänkt en miljon gånger att jag måste. Jag ska. Jag måste. Och jag vet att jag kommer blir lättare och lyckligare efter det. Kanske så att den euforin över livet som jag kände förra året kommer tillbaka lite. Jag måste bara lätta lite på mitt hjärta.


18.05 4/7-13

I sommar vill jag dra iväg på en spontanpicknick. Jag vill bada i lannagruvan för första gången. Jag vill upptäcka ny musik och stanna uppe sent på kvällen. Så sent att kvällen blir till natt och natten blir till morgon. Jag vill dra ut på äventyr med mina vänner och dokumentera allt med min kamera. Jag vill skratta tills tårarna stiger upp i ögonen och magen värker. Jag vill kramas mycket, enormt mycket, och ha människor tätt tätt intill mig. Jag vill fynda i fina affärer och inreda mitt snart nya rum exakt så som jag vill. Jag vill fika ännu mer med bra och kloka vänner. Jag vill åka på läger och dra på festival. Jag vill sola. Jag vill våga ge modiga och uppmuntrande komplimanger. Jag vill skaffa mig en riktig klädstil som jag trivs i. Jag vill äta jordgubbar vid en hamn en sommarkväll och bara andas.

Men jag bara inte vill; jag ska.




(Jag vill våga mer)


(Jag vill kyssas)